Sissel Edelbo

KERNEN AF SISSEL EDELBO ER UP-CYCLING AF VINTAGE SARIS OG EN KÆRLIGHED FOR INDISK KULTUR. Køb deres klæder, som støtter en bæredygtig, fremtidig fremtid for modeindustrien og verden. Hver sari fortæller historien om den indiske arv og de utrolige kvinder, alle sammenklædt i deres traditionelle silke saris.

Sissel Edelbo blander print og mysterium med et enkel nordisk snit, så deres kunder kan vælge bæredygtige tøj og gøre det muligt for saris at fortsætte.

Alle deres stilarter er lavet af ryddet up-cycled saris, og hver eneste af dem er designet med kærlighed og omsorg for Moder Jord.

SISSEL EDELBO er medejet og drevet af Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. Siden 2004 har de rejst til Indien, og håndplukket sari til deres bæredygtige samlinger. Sarierne er alle unikke og forskellige i både vævning og kvalitet. For Sissel Edelbo er det vigtigt, at de er up to date og de sætter en stor indsats og glæde i at vælge de smukkeste mønstre, farver og kvalitet.

J by J Fashion forhandler et bredt udvalg af styles fra Sissel Edelbo. Bestil dit næste stykke tøj fra Sissel Edelbo online her hos jbyjfashion.dk. Vi forhandler både overtøj, jakker, blazere, bukser, toppe, bluser, kjoler, kimonoer, cardigans og meget mere fra Sissel Edelbo

Kundeservice - Webshop


J by J Fashion CVR: 32784216   |   Asnæs Centret 1   |   4550 Asnæs   |   + 45 59 68 90 88   |   info@jbyjfashion.dk