Sissel Edelbo

KERNEN AF SISSEL EDELBO ER UP-CYCLING AF VINTAGE SARIS OG EN KÆRLIGHED FOR INDISK KULTUR. Køb deres klæder, som støtter en bæredygtig, fremtidig fremtid for modeindustrien og verden. Hver sari fortæller historien om den indiske arv og de utrolige kvinder, alle sammenklædt i deres traditionelle silke saris.

Sissel Edelbo blander print og mysterium med et enkel nordisk snit, så deres kunder kan vælge bæredygtige tøj og gøre det muligt for saris at fortsætte.

Alle deres stilarter er lavet af ryddet up-cycled saris, og hver eneste af dem er designet med kærlighed og omsorg for Moder Jord.

SISSEL EDELBO er medejet og drevet af Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. Siden 2004 har de rejst til Indien, og håndplukket sari til deres bæredygtige samlinger. Sarierne er alle unikke og forskellige i både vævning og kvalitet. For Sissel Edelbo er det vigtigt, at de er up to date og de sætter en stor indsats og glæde i at vælge de smukkeste mønstre, farver og kvalitet.

J by J Fashion forhandler et bredt udvalg af styles fra Sissel Edelbo. Bestil dit næste stykke tøj fra Sissel Edelbo online her hos jbyjfashion.dk. Vi forhandler både overtøj, jakker, blazere, bukser, toppe, bluser, kjoler, kimonoer, cardigans og meget mere fra Sissel Edelbo

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Sissel Edelbo

Hele essensen af Sissel Edelbos smukke designs er netop bæredygtighed og recycling. I en dejlig kombination af farvestrålende og iøjefaldende mønstre og prints har Sissel Edelbo designet sine unikke og smukke kimonoer, kjoler og nederdele.

Her i webshoppen på J by J Fashion har vi samlet et sortiment af Edelbos flotte produkter. Her kan du finde alt fra den smukke Sissel Edelbo kimono, til smukke kjoler, tunikaer og nederdele. Det særlige ved Edelbos designs er netop, at der ikke er et produkt, der er ens. Alle varerne fremstår helt unikke og særlige, hvorfor du vil få dit helt personlige stykke tøj, når du køber en vare fra brandet.

Sissel Edelbo forstår i den grad at kombinere østens farvestrålende prints med en nordisk sans for mode. Tilmed er hendes farvepalette både energisk og levende. Du kan finde items i toner af turkis, grøn, okker, brun og lyserød. Æstetikken er ikke til at tage fejl af. Hvert enkelt produkt er skabt i et smukt håndværk. Der er virkelig tænkt på enhver detalje.

Hvis du også er til denne boheme stil, hvor østens mystik møder Dansk æstetik i en smuk og farvestrålende kombination, så klik dig ind på det produkt, der passer bedst til dig. Når du køber et produkt fra Sissel Edelbo, så bidrager du til et bedre miljø, hvor bæredygtighed og recycling er på dagsordenen.

Føl dig særlig med Sissel Edelbo.

Kundeservice - Webshop


J by J Fashion CVR: 32784216   |   Asnæs Centret 1   |   4550 Asnæs   |   + 45 59 68 90 88   |   info@jbyjfashion.dk