RETURNERING

Fortrydelsesret 

Julen 2023

Julegaver byttes og returneres t.o.m d. 10 januar 2024. Returpakkerne skal være modtaget af J By J Fashion senest d. 10 januar 2024. Husk at vi hjertens gerne pakker dine gaver ind for dig, helt gratis. Læs mere her.

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Såfremt returfristen overskrides, forbeholder J By J Fashion sig retten til en af to nævnte muligheder:

  • At udstede et gavekort til Jbyjfashion.dk, i stedet for at udbetale pengne
  • At bede dig afhente varerne igen på egen regning

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du kan sende en mail til info@jbyjfashion.dk eller benytte standard fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Husk at vedlægge din ordrebekræftelse fra jbyjfashion.dk, så vi kan returner korrekt.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved alle leverede ordre vedlægges en returlabel, som kan benyttes ved returnering. Benyttes dette returlabel fratrækkes der 39 kr. fra dit returbeløb, medmindre andet er aftalt.

Du kan også købe en returlabel via nedenstående link. Dette kræver en A4 printer og er en dyre løsning end det ovennævnte returlabel.
https://return.shipmondo.com/jbyjfashion

Varen sendes til:
J By J Fashion
ASNÆS CENTRET 1 
4550 ASNÆS 

OBS. Vi fraråder at bruge DAO, da de leverer udenfor vores åbningstid og derfor bliver pakken lagt udenfor bygningen.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Det er kun muligt at aflevere på adressen inden for butikkens åbningstid, som du kan finde lige her.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ombytning af vare

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller farve, skal du returnerer varen, og lægge en ny ordre på webshoppen. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke er udsolgt i mellemtiden.

Fejl i leveringen / reklamationer

Oplever du at der er fejl i din levering, eller har du en reklamation, bedes du kontakte os hurtigst muligt og inden varen sendes retur. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.