Gratis fragt ved ordre over 349,-

LÆS MERE

Nemt for dig – Returlabel med i pakken

LÆS MERE

Hvad ønsker du dig? Lav en ønskeliste

LÆS MERE

Levering indenfor 1-3 dage

LÆS MERE

RETURNERING

Hos J BY J Fashion har du altid 14 dages fuld returret på online køb, gældende fra den dag du modtager varen. Varen skal selvfølgelig være ubrugt og tilbageleveres i samme stand som ved modtagelse. 

Såfremt de 14 dages returret er overskredet og andet ikke er aftalt, forbeholder vi os retten til enten at udstede et gavekort til jbyjfashion.dk i stedet for at udbetale pengene eller at bede dig afhente varerne igen.

Til alle ordrer vedlægges en returlabel, som man kan benyttes hvis man ønsker at returnere sin ordre. Benyttes denne returlabel fratrækkes der 39 kr. fra dit returbeløb, med mindre andet er aftalt.

Du kan også købe en returlabel via nedenstående link. Det eneste det kræver er, at du har en A4 printer. Dette er dog en dyrre løsning end at benytte den vedlagte returlabel.

https://return.shipmondo.com/jbyjfashion

Omkostningerne ved at sende retur skal du selv stå for. Samtidigt har du også selv ansvaret for, at pakken når sikkert frem direkte til denne adresse:

J BY J Fashion
Asnæs Centret 1, butik 4
4550 Asnæs

OBS. Vi fraråder at bruge DAO, da de levere udenfor vores åbningstid og derfor bliver pakken lagt udenfor centret.

 

Retningslinjer:

Varen byttes kun når leverandør mærkatet og prismærket er intakt og stadigvæk sidder på varen. Det giver dig en sikkerhed som kunde for altid at modtage ubrugte varer.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Parfumer skal være i ubrudt emballage ved returnering.

Det er dit eget ansvar at sende en vare retur, og at varen er forsvarligt indpakket. Skoæsker må IKKE bruges som forsendelsesæsker, men skal lægges i en anden kasse eller forsendelsesæske ved returnering.

Vi anbefaler, at varen returneres som pakkepost med Postnord. Det gør det muligt at spore pakken, og det fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til J BY J Fashion. Såfremt udlevering af pakken ikke har fundet sted, er der også mulighed for at efterlyse den.

Husk at vedlægge din ordrebekræftelse fra jbyjfashion.dk, så vi kan returner korrekt.

Ordrebekræftelsen, af din ordre lagt på jbyjfashion.dk, er vores garanti for at varen er købt hos os. Uden kvittering er det heller ikke muligt at tilbageføre dine penge, og din returpakke vil blive henlagt til kvitteringen er modtaget.

Penge for returvarer vil blive tilbageført til dit betalingskort inden for 5 hverdage efter modtagelse.

Ombytning af vare

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller farve, skal du returnerer varen, og lægge en ny ordre på webshoppen. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke er udsolgt i mellemtiden.

Når vi modtager returvaren, overfører vi pengene til det anvendte betalingskort.

Husk at vedlægge din ordrebekræftelse fra jbyjfashion.dk, så vi kan returner korrekt.

Fejl i leveringen / reklamationer

Oplever du at der er fejl i din levering, eller har du en reklamation, bedes du kontakte os hurtigst muligt og inden varen sendes retur. Det gøres enten på vores mail info@jbyjfashion.dk eller på tlf. 59 68 90 88.

Husk at vedlægge din ordrebekræftelse fra jbyjfashion.dk, så vi kan returner korrekt.