OM OS

Kommer du en tur til det smukke Odsherred, er du altid velkommen i J BY J Fashions fysiske butik i Asnæs Centret. Du kan se vores åbningstider her.

Hvis du ønsker at få personlig råd og vejledning af et kompetent og imødekommende personale samt blive inspireret, når du skal fornye garderoben er J BY J Fashions butik helt sikkert et besøg værd.

Kvinden som shopper hos os, værdsætter det ekstra luksus i hverdagen, og hun forventer høj service og kvalitet, og går ikke på kompromis - hun vil forkæles.

I takt med, at det er ligeså naturligt for alle at handle på nettet, ønsker vi at give den samme oplevelse hjemme i stuen, som var du i vores fysiske butik. Sæt dig i ro og mag, og lad dig blive inspireret af vores nye webshop anno 2020, som er indbegrebet af gennemførte detaljer, og altid med et touch af noget lækkert og råt.

J BY J Fashion tilbyder et bredt eksklusivt vareudvalg fra stærke mærker - danske såvel som internationale. Udvalget er nøje plukket af indehaver Jette Jepsen til de typer kvinder som ofteste kommer i butikken og i kombination med den købsadfærd, vi kan se på vores webshop. Hop ind og udforsk vores modeunivers.

 

Historie

Jette Jepsen startede J BY J Fashion butikken tilbage i 2010, og man må sige at det har været en succes fra den første dag. Jette har været i modebranchen de sidste 35 år, og bruger hendes store ekspertise og erfaring hele vejen rundt fra indkøb til salg og har også de sidste 8 år haft webshop. 

"Mit personale og jeg vil til enhver tid give dig en inspirerende, nærværende og fantastisk shoppeoplevelse. Vi bestræber os på at det skal være unikt at besøge butikken og jbyjfashion.dk - hver gang. 

Du er altid hjertelig velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål vedr. din ordre eller omkring størrelse eller et mærke - vi er her for din skyld.

Det skal være en fornøjelse at handle hos os, og vi lover dig at sikkerheden er i top." – Jette Jepsen

 Jette Jepsen