Profil

Om JbyJ Fashion

Et stort ønske er gået i opfyldelsen her hos J by J Fashion.

Ønsket fra mange af vores dejlige trofaste kunder, om at kunne shoppe vores varer på nettet, er nu endelig gået i opfyldelse. Vi er meget stolte og glade over endelig at byde dig velkommen i vores fantastiske univers, fyldt med spændende varer, der er nøje udvalgt.

I takt med, at det bliver mere og mere naturligt for alle at handle på nettet, ønsker vi at give den samme oplevelse hjemme i stuen, som var du her i vores fysiske butik. Sæt dig i ro og mag, og lad dig blive inspireret af vores skønne butik på nettet, som er indbegrebet af gennemførte detaljer, og altid med et touch af noget lækkert og råt.

Vi tilbyder et bredt eksklusivt vareudvalg fra stærke mærker - danske såvel som internationale. Kvinden som shopper hos os, værdsætter det ekstra luxsus i hverdagen, og hun forventer høj kvalitet, og går ikke på kompromis - hun vil forkæles.

Du finder smukke overdele, lækre bukser samt et spændende udvalg af kjoler, accessories og meget meget mere. Vi har altid et godt udvalg af smykker, tasker, sko og støvler samt en masse spændende tørklæder - vi bestræber os på at være unikke og anderledes, og det skal være en oplevelse hver gang du besøger os.

Jette Jepsen startede JbyJ Fashion tilbage i 2010, og man må sige at det har været en succes fra den første dag. Jette har været i modebranchen de sidste 25 år, og bruger hendes store expertise og erfaring, som vi ønsker at viderefører her på webshoppen.

Vi vil til enhver tid give dig en inspirerende og fantastisk shoppe oplevelse, og vi bestræber os på at det skal være unikt at besøge jbyjfashion.dk - hver gang. Du er altid hjertelig velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål vedr. din ordre eller omkring størrelse eller et brand - vi er her for din skyld.

Det skal være en fornøjelse at handle hos os, og vi lover dig at sikkerheden er i top.

Nyd vores webshop - vi håber at du bliver ligeså vild med den som vi er.


Butikken har 10 års jubilæum

Tak.... for 10 år i provinsen ♥️

Jeg havde glædet mig helt vildt til april i år, for netop i år d. 27. april kan J BY J Fashion fejrer 10 års jubilæum 🥂 🍾

Set i lyset af, den middelmådige tiltro der dengang var, til at en modebutik med et anderledes vareudvalg, kunne overlev på landet midt i finanskrisen (2010). Ja, så er jeg stolt og glad for den milepæl, vi sætter her i slutningen af april 🙏🏽

Det har samtidig været en rejse ind i et lille lokalsamfund i Asnæs, hvor jeg skulle ses an og vurderes, hvilket jeg oplevede som helt normalt, jeg var jo ikke lokal  🤗 Derfor er jeg også meget taknemlig for al den varme og kærlige anerkendelse, jeg langsomt har kunne mærke, fra vores kunder gennem årene. I takt med at kunderne forstod, at jeg var en helt almindelig kvinde, med en helt særlig passion for mode og mennesker. I mine  mange år i branchen, har jeg fra et tidligt sted i livet, lært at nærvær og ærlighed rækker længst, i alle perspektiver. Det er grundstenene til denne virksomhed, samtidig med en klar intuition, som for mig taler sit tydelige sprog i alt jeg gør.

Jeg har ikke klaret alt dette alene 😅 mine dygtige ansatte, hvor langt de fleste har været her gennem næsten alle årene, dem er jeg så mega stolte af 😍 de har støtte mig og brændt igennem for mit lille hjertebarn og har været /er en væsentlig årsag til, at vi nu kan fejre 10 års fødselsdag 🇩🇰

Så en kæmpe TAK til alle mine ansatte og til vores meget trofaste kunder, såvel i butikken som på webshoppen 💗

Jeg havde lagt op til et brag af en april måned, med en lang række tilbud, fest og farver til jer 🤪🥂🍾 MEN  Coronakrisen, har desværre sat en stopper for festlighederne 😭 Vores fine annonce i Alt for damerne d. 2. april lovede en masse tilbud, reception mm., det må I desværre have tilgode 😫 Jeg tør ikke gå med et kæmpe setup i denne periode, hvor alting ser meget tvivlsomt ud.

Men jeg håber og tror, at vi kommer igennem den næste tid med “skindet på næsen”, så vi kan snuppe 10 år mere i Asnæs ❤️ Jeg lover, når vi er tilbage igen kommer der en fejring af de 10 år - så stay tuned 💓

Tak for jer ❤️Tak for 10 fantastiske år🎉


De kærligste hilsner
Jette

Du kan se artiklen her :


Kundeservice - Webshop


J by J Fashion CVR: 32784216   |   Asnæs Centret 1   |   4550 Asnæs   |   + 45 59 68 90 88   |   info@jbyjfashion.dk