Profil

Om JbyJ Fashion

Et stort ønske er gået i opfyldelsen her hos J by J Fashion.

Ønsket fra mange af vores dejlige trofaste kunder, om at kunne shoppe vores varer på nettet, er nu endelig gået i opfyldelse. Vi er meget stolte og glade over endelig at byde dig velkommen i vores fantastiske univers, fyldt med spændende varer, der er nøje udvalgt.

I takt med, at det bliver mere og mere naturligt for alle at handle på nettet, ønsker vi at give den samme oplevelse hjemme i stuen, som var du her i vores fysiske butik. Sæt dig i ro og mag, og lad dig blive inspireret af vores skønne butik på nettet, som er indbegrebet af gennemførte detaljer, og altid med et touch af noget lækkert og råt.

Vi tilbyder et bredt eksklusivt vareudvalg fra stærke mærker - danske såvel som internationale. Kvinden som shopper hos os, værdsætter det ekstra luxsus i hverdagen, og hun forventer høj kvalitet, og går ikke på kompromis - hun vil forkæles.

Du finder smukke overdele, lækre bukser samt et spændende udvalg af kjoler, accessories og meget meget mere. Vi har altid et godt udvalg af smykker, tasker, sko og støvler samt en masse spændende tørklæder - vi bestræber os på at være unikke og anderledes, og det skal være en oplevelse hver gang du besøger os.

Jette Jepsen startede JbyJ Fashion tilbage i 2010, og man må sige at det har været en succes fra den første dag. Jette har været i modebranchen de sidste 25 år, og bruger hendes store expertise og erfaring, som vi ønsker at viderefører her på webshoppen.

Vi vil til enhver tid give dig en inspirerende og fantastisk shoppe oplevelse, og vi bestræber os på at det skal være unikt at besøge jbyjfashion.dk - hver gang. Du er altid hjertelig velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål vedr. din ordre eller omkring størrelse eller et brand - vi er her for din skyld.

Det skal være en fornøjelse at handle hos os, og vi lover dig at sikkerheden er i top.

Nyd vores webshop - vi håber at du bliver ligeså vild med den som vi er.


Kundeservice - Webshop


J by J Fashion CVR: 32784216   |   Asnæs Centret 1   |   4550 Asnæs   |   + 45 59 68 90 88   |   info@jbyjfashion.dk