Soft Rebels

Soft Rebels blev grundlagt af en lille erfaren gruppe mennesker inden for design og produktion. De havde ét fælles ønske - at starte deres eget mærke sammen.
Da Soft Rebels blev grundlagt, boede stifterne af brandet i Kina, som derfor inspirerede filosofien.  Den kinesiske Yin & Yang filosofi beskriver, hvordan stridskræfter faktisk kan komplementere hinanden, og derved forbinder hinanden. Filosofiens dualitet blev oversat til "Soft Rebels" - en fusion mellem komfort og attitude, som er blevet signaturen af brandets tankegang.

Soft Rebels stræber efter at producere tidsløst mode, med stor opmærksomhed, detaljer og kvalitet og samtidig sikre en rimelig pris. Soft Rebels udforsker konstant nye stoffer for at sikre, at hver style har den rette tekstur og følelse. De er ikke bange for at eksperimentere. Soft Rebels mærket er en hyldest til kvinder, som tør være sig selv og bryde  normen.

Hos J by J Fashion forhandler vi et lille udpluk af Soft Rebels,  hvor du vil finde bluser og toppe. Soft Rebels kan købes online på webshoppen eller i butikken i Asnæs.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
J by J Fashion CVR: 32784216   |   Asnæs Centret 1   |   4550 Asnæs   |   + 45 59 68 90 88   |   info@jbyjfashion.dk